Razmišljam, Volim

Još jedna godina iza nas

Sedim i razmišljam kako da pretočim sve svoje misli, razmišljanja  i koji način da podelimsa vama svu svoju sreću i tugu koju osećam. Ušli smo u Novu 2012. godinu pa bi trebalo zaokružiti prethodnu i krenuti dalje. Gledajući globalno prethodna godina za moju porodicu i mene lično bila je veoma uspešna. Deca su napredovala u svakom pogledu. Dok je Teodora godinu posvetila učenju, čitanju, lepom pisanju i radila na sopstvenoj edukaciji kako bi proširila svoja znanja, Darko je ostvario značajne rezultate na polju sporta, stigao do crnog pojasa u karateu s tim da školu ni jednog trenutka nije zapostavio.

Prethodnu godinu obeležile su  dve veoma značajne i velike manifestacije zahvaljujući kojima će Bor ostati upamćen samo po onom najlepšem. Sve je počelo od ideje kako prezentovati grad i pokazati ga onakvim kakav on zaista jeste, malim ali lepim i upravo tada rodio se prvi „EastWeekenFeast“. Lepo smo se proveli dva dana, uživali družeći se jedni sa drugima i  moram naglasiti i mnogo toga naučili.

Posle uspešno održanog „EastWeakendFeasta“  rodila se ideja za pokretanjem još jedne manifestacija koja bi bilo posvećena isključivo Boru, nerazvijenom turizmu a velikim potencijalima koje ima, pokazati značaj i lepote našeg malog rudaskog grada i posvetiti se malo više ekološkim pitanjima. „BorNet 2011. „ organizovali smo u novembru i uz veliki trud, rad i podršku RTB-a, Ministarstva za ekologiju i prostorno planiranje i svih ostalih koji su prepoznali potencijale u našim manifestacijama, u svet pustili pravu sliku Bora koji nije tako crn kako su mnogi želeli da ga predstave.

Sada, idemo dalje. Nastavljamo tamo gde smo stali i već počinjemo sa pripremama za „EastWeekendFest“ koji nas očekuje u 12. i 13. maja u Boru. Potrudićemo se da budemo još bolji nego što smo bili, još sadržajniji i dobri domaćini.

Sve u svemu veoma pozitivna godina iza nas.

Od svoje dece očekujem da budu onakvi kakvi su bili i do sada, puni ljubavi, razumevanja i uvek nasmejani a sebi, sebi želim samo dobro zdravlje i malo ljubavi i razumevanja od osoba do kojih mi je stalo.

7 thoughts on “Još jedna godina iza nas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.