Ne volim

Zima…

Hladno je, mnogo je hladno. Ne znam iz kog razloga se čudim kad je decembar mesec i  sasvim je normalno. Stigla je zima. Po mojim procenama biće duga i jako hladna. Grejanje slabo…uključim grejalicu… ništa, i dalje mi je hladno. Imam osećaj kao je neka užasna hladnoća obuzima moje telo bez namere da ga uskoro napusti. Trese me  groznica i drhti svaki deo moga tela.

Počeo je veliki Božićni post, a ja svake noći sanjam da sam se omrsila i plačem. Za razliku od prethodnih, ove noći sanjam sve loše stvari koje su mi se dogodile, ljude koji su mi naneli bol i grehove koje sam i sama počinila. Budim se a jutro još nije svanulo, magla i mrtvačka hladnoća svuda oko mene. Ne razanajem stvari koje me okružuju i pitam se gde sam? Na ovom ili onom Svetu? Nije mi baš mnogo trebalo da shatim i razočaram se, i dalje sam ovde, mestu kojem ne želim da pripadam!

Stavljam lonče za kafu i uključujem svoj lap-top. Osećam strašnu želju za pisanjem. Ne umem prostim rečima da objasnim, želim li da pišem “ blogu „, jer on predstavlja moje drugo ja, ili možda podsvesno očekijem da će se javiti neko od vas i reći da nisam jedina kojoj se ovakve stvari dešavaju.

Bilo kako bilo, znam da će proći. Neki razlog sigurno postoji, samo još da shvatim koji, a onda se opet vraćam ja.

A da li JA uopšte postojim!?

4 thoughts on “Zima…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.