Priče za svaki dan

“ Moj “ haker…

Kao i svakog drugog dana čim se probudim stavljam za kafu i palim svoj lap top.  Po staroj dobroj navici prvo što uradim, logujem se na fejs, poželim svima dobro jutro a onda pravac na svoj blog. Naravno ono što sledi – obilazak blogova svojih prijatelja i čitanje novih postova.

Krenem sa logovanjem  – izbacuje pogrešna šifra, pokušam ponovo, stvar nepromenjena. Pomislih da su mi deca nešto čačkala i promenila šifru, što u mom slučaju nebi bilo tako nemoguće. Rekoh sebi,“ Ma nema veze nije ni bitno idem na svoj mejl i pogledam obaveštenja „, kad oćeš đavola. Nemam pristup svom mejlu. E tu živci već počeše da mi rade! Ne mogu da se ulogujem, nemam pristup nalogu, vezane mi ruke potpuno.

Zovem drugaricu i zamolim je da ode na moj profil i vidi šta se dešava. Imam šta i da čujem. Moj nalog hakovan i drznik još napisao “ Pozdrav od hakera! „. Kakav bolesnik!!!! Pitam se da li je mislio da će time učiniti nešto spektakularno? Jok, dovoljno je bilo da obavestim par prijatelja da mi je hakovan profil i mejl i da krenem sve iz početka. Za vrlo kratko vreme većinu prijatelja sam povratila. Doduše bilo je i onih koji nisu verovali da sam to zaista ja pa su  tražili da pređemo na lične poruke kako bi mi postavljali pitanja koja bi mogla da znamo samo ta osoba i ja ti. I to sam sredila!

Mogu vam reći da mi je čak bilo i interesantno. Potpuno novi profil i to bez prijatelja koji su me iritirali a koje da  nebih uvredila nisam uklanjala iz prijateljstva. Osetila sam se kao jako opasna i bitna ličnost! 🙂

E sad, postoji mali problem zbog promene adrese, recimo moja draga Dudica nikako da mi odobri komentar :(!

U svakom slučaju, hvala “ mom “ hakeru, obzirom da sam profil htela privremeno da deaktiviram,  žao mi je što se dzaba mučio:) Jadničak, ništa nije postigao! Obzirom da nisam osoba koja se lako predaje niti posustaje, kao nekada, trebaće mi još malo vremena da vratim još nekolicinu prijatelja, ali otom – potom idemo lagano… Ako ništa drugo, bar vremena imam dovoljno!

8 thoughts on ““ Moj “ haker…

  1. Neno, nisam ja primetila da si ti bila na moderaciji, zaista. I Ćakulanje je bila. Toga dana sam dobila 34 maila, pa sam, verovatno previdela u prvom čitanju, ali, ipak, ukapirala sam i odobrila te.
    Nikada mi neće biti jasno zašto ljudi prave takva sranja drugim ljudima? To mu dodje kao ono: nek komšiji crkne krava! A što da mu crkne krava? Eto, tako! Mislim, šta reći! Znam da si se iznervirala, ali, uvek ima rešenje! Goni goveda! 🙂

  2. Duki ništa nije srašno, morala sam da menjam sve i znala sam da će se takve stvari dešavati. Ipak sam te dozvala:) I ja sam se malo “ igrala “ po bloga, za svaki slučaj, sa novim vidom moderacije.
    Zlobnika je svuda, to im je duševna hrana!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *