Moja lepotica…

Ovo je moja mala Hannah Montana koja će za samo  par dana postati đak prvak. Da vam kažem nešto? Nije to mala stvar, bar ne u očima deteta. Svakoga dana odbrojava koliko je ostalo do polaska u školu. Naučila je sva slova, ćirilična i latinična. Čita bolje nego njeni stariji drugari.

Bez preterivanja…odemo do biblioteke i uzmemo tri, ne baš tako ni tanke knjige. Ona se od njih ne odvaja. Toliko voli da čita da to radi i dok ruča, oblači se pa ponekad čak i u wc-u. Posle par dana odemo da vratimo knjige. Bibliotekarka sva zbunjena i sa nevericom razdužuje uzete knjige i nudi joj nešto nalik njenom uzrasto, ali… Teodora se okrene i kaže ” Mene to ne interesuje, nisam ja beba. Imate li neku knjigu o tome kako žive životinje i čime se hrane ili nešto slično?”

Ponosna sam, kao  i svaka majka na mom mestu. Za prvi dan već smo kupili neophodno, što školskog pribora, što garderobe. Nadam se samo da je ljubav prema novim saznanjima i želja za učenjem nikada neće napustiti.

Ljubavi moja najdraža, imam potrebu da ti prva od svih, iako je još rano, poželim srećan polazak u školu i puno, puno petica.

3 Responses to Moja lepotica…

  1. Charolija says:

    I te kako imaš razloga da budeš ponosna. :-) Srećan joj polazak u školu, petice će doći same od sebe. :-)

  2. admin says:

    Hvala ti puno. Ti jedan od pravih i iskrenih prijatelja koji kad steknu prijateljstvo čuvaju ga za ceo život. Malo je takvih kao ti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>